Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Brand in kelderbox

Alkmaar – Brand in kelderbox

Op dinsdagavond is er een brand uitgebroken in een kelderbox. De politie doet onderzoek.

Rond 22.35 uur kreeg de politie een melding dat er brand was in een kelderbox in een flat aan de Amalia van Somsstraat. Toen de politie en de brandweer ter plaatse kwamen sloegen de vlammen uit het raam van de kelderbox. De bovengelegen woningen zijn ontruimd. De brandweer heeft de brand geblust. Bij de brand raakte niemand gewond. Vermoedelijk is er sprake van brandstichting. De Forensische Opsporing doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

2020000019

 

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Gezocht – Mountainbiker mogelijk opzettelijk ten val gebracht in Amsterdamse Bos

In mei 2020 komt de 61-jarige Frits van de Voort in het Amsterdamse Bos hard ten val met z…