Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – straatroofster aangehouden Alkmaar

Alkmaar – straatroofster aangehouden Alkmaar

De politie heeft zondagavond een 32 jarige vrouw aangehouden op de Kanaalkade in Alkmaar. Zij wordt ervan verdacht omstreeks 22.30 uur een portemonnee te hebben gestolen van een vrouw in een scootmobiel.

De dader probeerde eerst de tas uit het boostermandje weg te nemen. Omdat het handvat om het stuur zat gedraaid, lukte dit niet waarop de verdachte de portemonnee uit de tas wegnam. Op aanroepen van het slachtoffer stopten meerdere mensen om haar te helpen. De politie stelde een onderzoek in en wist de verdachte te achterhalen en aan te houden.

De32-jarige verdachte is ingesloten in een politiecel en wordt maandag verhoord.  

 

2019203253

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Koog aan de Zaan – 15-jarige verdachte aangehouden in onderzoek naar overval

De recherche heeft in het onderzoek naar de gewapende overval op Total tankstation aan Zui…