Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Jongen (16) gewond na steekpartij metro Hesseplaats, politie zoekt getuigen

Rotterdam – Jongen (16) gewond na steekpartij metro Hesseplaats, politie zoekt getuigen

Een 16-jarige jongen is zondagavond rond 22.15 uur gewond geraakt bij een steekpartij aan de Spittelerplaats, naast metrostation Hesseplaats. De jongen is naar het ziekenhuis gebracht. De politie is op zoek naar getuigen.

Zondag 20 oktober rond 22.15 uur kreeg de politie een melding over een vechtpartij tussen meerdere jongens. Ter plaatste trof de politie een 16-jarig slachtoffer aan met een snijwond. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Volgens getuigen zou het gaan om twee daders in donkere kleding.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam Hoogvliet – Dodelijke steekpartij in Hoogvliet

Een ruzie tussen twee mannen liep vanmiddag uit de hand en eindigde in een dodelijke steek…