Home Noord-Holland Assendelft – Drie verdachten inbraak aangehouden

Assendelft – Drie verdachten inbraak aangehouden

Op donderdagavond hield de politie drie mannen aan op verdenking van inbraak in een woning aan de Rode Ring in Assendelft. Het gaat om Amsterdammers van 22 jaar en een man uit Assendelft van 36 jaar oud.

Omstreeks 22.40 uur kreeg de politie een melding van een buurtbewoner dat er vanuit een achtertuin van een woning slijpgeluiden te horen waren. Dat was vreemd, omdat de bewoners van het huis niet aanwezig waren. De politie ging ter plaatse en trof een losliggend rolluik aan. In de woning stonden drie personen. De mannen gaven aan toestemming te hebben van de eigenaar om het pand te gebruiken. Zij hadden echter geen sleutel gekregen.

De mannen werden aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Het verhaal van de mannen wordt nagetrokken. Voorlopig gaat de politie echter uit van inbraak.

2019073653

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vermist – Marinella Jasmin Gulec

Vrijdagavond 21:00 is Marinella Jasmin van huis vertrokken. Ze is weggegaan met een negroï…