Home Noord-Holland Zaandam – Voornamelijk messen bij fouilleeractie

Zaandam – Voornamelijk messen bij fouilleeractie

Op donderdagavond hield de politie preventief fouilleeracties in Poelenburg en het centrum van Zaandam. Tijdens de actie worden zowel voertuigen als personen gecontroleerd op het aanwezig hebben van wapens. Hiermee levert de politie een daadwerkelijke bijdrage aan de veiligheid.

De politie controleerde tussen 19.15 en 22.15 uur op vier locaties: de Bloemkorf, het Darwinpark. het Geuzenpad en de Burcht. In totaal gingen hem om 62 auto’s, 46 fietsen en bromfietsen en 212 bestuurders, inzittenden en voetgangers.

In totaal leverde de controle elf messen, een hamer en een boksbeugel op. De wapens werden in beslag genomen.

2019073643

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Helder – Politie zoekt getuigen vuurwerkbom

De politie is op zoek naar getuigen van het afsteken van een vuurwerkbom waardoor ernstige…