Home Noord-Holland Assendelft – Gewonde kat aangetroffen: getuigen gezocht

Assendelft – Gewonde kat aangetroffen: getuigen gezocht

De dierenpolitie is op zoek naar mensen die informatie hebben over een kat die vorige week gewond werd aangetroffen in Assendelft.

De kat, een kater van middelbare leeftijd, werd woensdag 13 juni gewond aangetroffen in de Bestevaerstraat. Gezien de toestand van deze kat en de aard van de verwondingen heeft de dierenpolitie besloten een onderzoek te starten naar de oorzaak van de verwondingen.

De dierenpolitie is op zoek naar de eigenaar van deze kat en wil graag in contact komen met mensen weten wat er met deze kat is gebeurd. Heeft u iets gezien in de omgeving van de Bestevaerstraat vorige week dat te maken kan hebben met deze gewonde kat? Neemt u dan s.v.p. contact op met de politie via tel.nr. 0900-8844 of doe melding via internet via het contactformulier onder aan dit bericht, onder vermelding van nummer 2018112272

Op de foto hierboven de betrokken kat.

 

2018112272

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigenoproep vechtpartij Sloterweg

Op zondag 18 augustus heeft rond 17.15 uur een vechtpartij plaatsgevonden op de Sloterweg …