Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Lijnden – Hennepkwekerij

Lijnden – Hennepkwekerij

Op zondagavond trof de politie een hennepkwekerij aan in een bedrijfspand aan de San Fransicostraat in Lijnden. Een 32-jarige man (adres onbekend) werd er plaatse aangehouden.

De politie stelde een onderzoek in naar de woning na een tip over hennepstank rondom het pand. Bij meting bleek bovendien het pand extra warmte uit te stralen in vergelijking met omliggende panden. Ook waren de ramen afgeplakt.

Aanvankelijk was er niemand bij het pand, maar toen de politie met assistentie van een slotenmaker de toegangsdeur wilde openen, meldde de verdachte zich bij hen. De man liet de politie binnen en hier werd een hennepkwekerij gevonden met ongeveer driehonderd planten. De politie nam de planten en de bij de kwekerij behorende apparatuur (lampen, filters e.d.) in beslag. Bij onderzoek bleek er ook sprake te zijn van diefstal van water en stroom.

2018022880

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Politie onderzoekt vermoedelijke poging inbraak bij station Muiderpoort

De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar een vermoedelijke poging inbraak bij e…