Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Hoofddorp – Flessentrekkerij

Hoofddorp – Flessentrekkerij

Op dinsdagavond hield de politie een 54-jarige man uit Den Haag aan wegens flessentrekkerij. Hoewel ‘flessentrekkerij’ ouderwets klinkt, komt het nog regelmatig voor. Bij flessentrekkerij gaat het om een verdachte die er een beroep of gewoonte van maakt om goederen te kopen, zonder dat hij van plan is deze te betalen.

In dit geval kreeg de politie melding van een taxichauffeur in Hoofddorp die de verdachte had vervoerd. Uiteindelijk bleek de man niet te kunnen betalen. Dat wist hij al voordat hij zich weg liet brengen, want de man had helemaal geen geld bij zich. Bij navraag was hij eerder op de dag al voor hetzelfde feit gepakt in Sassenheim.

2017215136

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haarlem – Geen verlichting en grote hoeveelheid drank op

Maar liefst 1220 ug/l blies een 25-jarige Haarlemse vrijdagavond rond 23.45 uur op het pol…