Home Utrecht Utrecht – Postzegelverzameling gestolen

Utrecht – Postzegelverzameling gestolen

Tussen zondag 3 september en zondag 15 oktober werd uit een woning aan de F.C. Dondersstraat een kostbare postzegelverzameling gestolen. De politie zoekt getuigen.

Op onbekende wijze was de woning betreden. Omdat de bewoners niet aanwezig waren, werd de inbraak zondag 15 oktober ontdekt. Het bleek dat een postzegelverzameling (bestaande uit Franse en Israelische postzegels) was weggenomen. De verzameling bestond uit dertien verschillende mappen. Naast dat de verzameling kostbaar is (enkele tienduizenden euro’s), heeft verzameling ook een grote emotionele waarde voor de bejaarde bewoners. Daarnaast werden sieraden uit de woning meegenomen.

De politie zoekt getuigen die weten waar de postzegelverzameling is en wie er achter de diefstal zit. Heeft u informatie? Belt u dan met de politie in Utrecht via 0900-8844 of meld via onderstaand tipformulier. Anoniem melding doen kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via M-online.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Utrecht/Gooi- en Vechtstreek/ Flevoland – Bijna 100 bestuurders beboet voor gevaarlijk weggedrag

Tijdens twee actiedagen gericht op gevaarlijk rijgedrag ten opzichte van vrachtwagens heef…