Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Lijnden – Inbrekers aangehouden

Lijnden – Inbrekers aangehouden

Op zaterdagmiddag kon de politie door alert optreden van buurtbewoners twee inbrekers aanhouden. Het ging om twee Roemenen van 22 en 18 jaar oud.

Omstreeks 16.00 uur hoorde de getuige vanaf de Hoofdweg glasgerinkel. Toen zij ging kijken zag zij twee mannen wegrennen vanaf een huis in de straat. Vermoedelijk waren de mannen door haar gestoord terwijl zij probeerden in te breken. De vrouw gaf het signalement en de vluchtrichting aan de politie door. Terwijl deze op zoek gingen, bleek een buurman op de scooter de verdachten te zijn gevolgd. Hij kon de politie een actueel overzicht geven van de verblijfplaats van de verdachten.

Op de Brenner in Amsterdam konden de verdachten worden aangehouden. Zij probeerden zich schuil te houden in de bosjes. Beide verdachten werden aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Bij controle bleken de inbrekers nog niet in de woning geweest te zijn. Wel was een raam aan de achterzijde van het pand vernield.

2017168355

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Getuigen gezocht van vechtpartij in het Veldpark Zaandam

De politie is op zoek naar getuigen van een vechtpartij afgelopen zaterdag rond 16.30 in h…