Home Zeeland Zeeuws Vlaanderen Terneuzen Sas van Gent – Gezocht – Wie zijn de overvallers van de Lidl in Sas van Gent?

Sas van Gent – Gezocht – Wie zijn de overvallers van de Lidl in Sas van Gent?

Op donderdag 11 mei 2017 rond 7.50 uur wordt de Lidl supermarkt aan de Tramstraat door twee gewapende daders overvallen.

De overvallers bedreigden een chauffeur, die daar net aan het lossen was. Ook de toegesnelde bedrijfsleider wordt overmeesterd, vastgebonden en meegenomen naar het kantoor. Verder moeten enkele personeelsleden onder bedreiging mee naar de bedrijfskantine en kantoortje. De daders graaien vervolgens geld uit de lades en doen dit in plastic zakken die in het kantoortje liggen. Ze wachten vijf minuten tot het tijdsslot van de kluis open is en gaan er daarna met de hele buit vandoor. De twee mannen hielden er een opvallend vocabulaire op na. Zo riepen ze ‘happy new year’ als de kluis open gaat en zeiden ze: ‘Hasta la vista, adios’ toen ze vertrokken. De twee mannen vluchtten na de overval in een zwarte stationwagen richting België. Onbekend welk merk en type auto.

Signalement
De overvallers lijken allebei rond de 20 jaar, waren licht getint, vrij tenger en spraken onderling waarschijnlijk Arabisch. Ze spraken gebrekkig Nederlands met een Vlaams accent. Vermoedelijk komen ze uit België.

Laad meer Terneuzen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Oost-Souburg – Aangehouden op verdenking van drugshandel

Surveillerende agenten zagen maandagavond rond 20.20 uur een snorfiets rijden over de Burg…