Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Hoofddorp – Drie aanhoudingen na vechtpartij

Hoofddorp – Drie aanhoudingen na vechtpartij

De politie heeft dinsdagmiddag rond 14.30 uur drie verdachten aangehouden na een vechtpartij op de Kruisweg.

De verdachten zijn vermoedelijk met elkaar ‘op de vuist’ gegaan naar aanleiding van een verkeerssituatie. Een van de verdachten, een 20-jarige Hoofddorper, reed met zijn auto over de Kruisweg. Een 37-jarige man uit Hoofdorp liep over het trottoir en om onduidelijke reden liep hij naar de auto toe en ontstond er een vechtpartij, waarbij ook nog een 19-jarige vrouw uit Hoofddorp is betrokken. Zij is ook aangehouden en alle verdachten zitten nog vast. De aanleiding voor de vechtpartij is vooralsnog onduidelijk en de politie komt graag in contact met getuigen die iets van dit incident hebben gezien. U kunt dan contact opnemen met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

                                    

2017144252

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Getuigen gezocht van vechtpartij in het Veldpark Zaandam

De politie is op zoek naar getuigen van een vechtpartij afgelopen zaterdag rond 16.30 in h…