Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Agressieve Beverwijker aangehouden in Hoofddorp

Agressieve Beverwijker aangehouden in Hoofddorp

Politiemensen hebben dinsdag rond 15.15 uur een 18-jarige Beverwijker aangehouden in het winkelcentrum aan de Burg van Stamplein in Hoofddorp. Een agent was onderweg naar een winkel waar zojuist een melding van winkeldiefstal was gedaan. Toen de agent bij de winkel aankwam werd hij aangesproken door een groepje jongens, waaronder de Beverwijker. Het gesprek ontaarde zich in een discussie en de man uit Beverwijk probeerde de agent een kopstoot te geven. Hierna ontstond er een worsteling tussen de man, agent en enkele omstanders. De Beverwijker is aangehouden en overgebracht naar een politiebureau waar hij is ingesloten.

Laad meer Haarlemmermeer

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigen gezocht van overval

Op woensdag 22 maart heeft een onbekende man een winkel aan de Derkinderenstraat in Nieuw-…