Home Noord-Holland Getuigen overvaller/dief gezocht

Getuigen overvaller/dief gezocht

Een onbekende man heeft dinsdagmiddag een overval gepleegd op een zonnestudio aan de Zandweg in Wormer. Mogelijk heeft de man op dezelfde dag nog meer (pogingen) tot diefstal gepleegd, de politie is op zoek naar getuigen hiervan. Het betreft de volgende zaken waarbij iedere keer een nagenoeg gelijk signalement van de dader werd gegeven. In een winkel aan de Dorpsstraat in Wormer heeft de onbekende aan het einde van de ochtend geprobeerd een mobiele telefoon weggenomen. De man kwam tussen 11.30 uur en 12.00 uur de zaak binnen en probeerde een telefoon van de balie weg te nemen. Dit lukte niet waarna hij weer wegging.

Eveneens in een winkel, maar nu aan de Rijperweg in Middenbeemster, heeft de man rond 12.45 uur een portemonnee weggenomen. De eigenaresse van de portemonnee had het snel door, is achter de man aangegaan en de portemonnee teruggepakt.

Later op de dinsdagmiddag, rond 14.00 uur, is de man gesignaleerd in een winkel aan de Gedempte Singelgracht in Purmerend. Daar heeft hij een Iphone gestolen en is weggelopen.

Een onbekende man heeft dinsdagmiddag rond 12.30 uur een overval gepleegd op een zonnestudio aan de Zandweg in Wormer. De man drong de zaak binnen, bedreigde een medewerker met een steekwapen en ging er met een mobiele telefoon vandoor. Hij vluchtte in de richting van het centrum van Wormer. De medewerker raakte niet gewond bij de overval.

Het volgende signalement is bekend bij de politie: licht getinte man, leeftijd 35 – 40 jaar, lengte ongeveer 160cm, droeg een blauwe spijkerbroek met witte stiksels met daarop een T-shirt. Ook droeg hij een lichte/beige jas.

De politie zocht in de directe omgeving naar de dader maar zonder resultaat. Er werd ook een Burgernetactie uitgezet. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via: 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

 

Laad meer Noord-Holland

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Vermeende ronselaars van jongeren voor criminele activiteiten aangehouden

Op maandag 22 mei heeft de recherche twee mannen (20,23) uit Amsterdam aangehouden op verd…