Home Noord-Brabant Tilburg Opnieuw koperdieven opgepakt

Opnieuw koperdieven opgepakt

De politie pakte opnieuw koperdieven op in Tilburg. Twee mannen werden dinsdagavond 25 juni 2013 ingerekend op de Spoorzone (voormalige NS terrein). Het gaat om een 50 jarige inwoner van Tilburg en een 60-jarige man uit Berkel-Enschot.

Koper is de afgelopen jaren fors in prijs gestegen en daarmee een aantrekkelijk product geworden op de criminele markt. Er wordt veel koper gestolen op uiteenlopende plaatsen, zoals het spoor, de elektriciteitssector, bouwplaatsen en gebouwen. De schade is vaak groot en er kunnen vervelende of zelfs gevaarlijke situaties ontstaan, zoals vertragingen, treinbotsingen of stroomstoringen.

Een getuige meldde rond 21.45 uur dat het duo koper aan het knippen was op het afgesloten sloopterrein. De politie arresteerde het tweetal in de Fraterstraat. Hun buit hadden ze achtergelaten maar werd terug gevonden. Het gaat om twee mannen, een

50 jarige inwoner van Tilburg en een 60-jarige man uit Berkel-Enschot. De aangetroffen buit is in beslag genomen. Er volgde een aangifte namens het sloopbedrijf

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…