Home Noord-Brabant Tilburg Proces-verbaal wegens wapenbezit

Proces-verbaal wegens wapenbezit

Agenten reageerden in de nacht van dinsdag 25 juni op woensdag 26 juni  2013 rond 01.0 uur op een melding van een verdachte situatie aan het Pieter Vredeplein. Verontruste getuigen meldden dat daar een man zou stond met een mes in zijn handen.

Op het Pieter Vredeplein werd een 25-jarige inwoner van Tilburg aangetroffen. Toen hij de agenten zag aankomen, gooide hij het mes weg. Het bleek om een vleesmes te gaan van ongeveer 25 cm groot. De man werd gearresteerd. Gezien de omstandigheden kreeg hij proces-verbaal. De verdachte had het mes immers in de nachtelijk uren, in een uitgaansgebied zichtbaar bij zich. Dat is niet de bedoeling en ook niet toegestaan volgens de Wet Wapens en Munitie.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…