Home Noord-Brabant Kempen Dief steelt koningstompoezen in Hilvarenbeek

Dief steelt koningstompoezen in Hilvarenbeek

De politie heeft vannacht, de nacht van zondag op maandag omstreeks 03.00 uur mede dankzij een alerte getuige op de Diessenseweg een 47-jarige Dordrechtenaar aangehouden in verband met een inbraak c.q. diefstal bij een supermarkt op de Gelderstraat. Hij had uit een container onder meer twee koningstompoezen gestolen die over de datum waren. Bovendien heeft hij vermoedelijk geprobeerd een dakraam van de winkel te forceren.

Een getuige belde vannacht de politie omdat hij een man op het dak van een supermarkt zag. Ook kwam een inbraakalarm binnen. De melder gaf daarna door dat de inbreker van het dak af was en dat hij met een tas op zijn rug was weggefietst.

De agenten zagen op de Diessenseweg een man fietsen die volledig aan het signalement voldeed. Hij had achterop zijn fiets in een vuilniszak diverse levensmiddelen, zoals twee koningstompoezen, een halve rijstevlaai en romige banaantjes. Uit de streepjescodes bleek dat het om afgeboekte artikelen ging die in een speciale rolcontainer waren gedeponeerd. De agenten hebben ook een onderzoek op het dak uitgevoerd. Zij zagen dat er rond het dakraam verse braakschade zat, maar niet geforceerd was. Bij de verdachte zijn enkele schroevendraaiers aangetroffen en in beslag genomen.

 

Laad meer Kempen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Berkel-Enschot – Drugs in woning aangetroffen

Tijdens een bestuurlijke controle in een woning aan de Molenakker zijn vandaag vier blokke…