Home Noord-Brabant Tilburg Straatrovers aangehouden in Tilburg

Straatrovers aangehouden in Tilburg

Twee horecadienders hebben vannacht in omstreeks 02.20 uur op de Telegraafstraat twee straatrovers aangehouden. Het gaat om een 19-jarige man uit Goirle en een 19-jarige Tilburger. Ze hadden de telefoon en het paspoort van het slachtoffer van een beroving bij zich. Deze straatroof vond rond 01.00 uur plaats op de Willem II straat. Een 37-jarige Tilburger werd daar door twee mannen met een mes bedreigd, die zijn paspoort en telefoon afnamen.

De agenten belast met het horecatoezicht hebben daarop aan de hand van de door het slachtoffer opgegeven signalementen naar de daders gezocht. Twee politiebikers zagen de verdachten, die volledig aan de beschrijving van de aangever voldeden gecontroleerd en na de vondst van de telefoon en het paspoort aangehouden.

 

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…