Home Overijssel Twente Man aangehouden voor mishandeling in Lemele

Man aangehouden voor mishandeling in Lemele

Een 16-jarige jongen uit de gemeente Twenterand is in de nacht van zaterdag op zondag bij een horecagelegenheid in Lemele aangehouden op verdenking van mishandeling. Rond middernacht gedroegen enkele jongens zich in de horecagelegenheid vervelend en werden door een 16-jarige jongen uit de gemeente Zwartewaterland aangesproken op hun gedrag. Zonder reden sloeg de 16-jarige jongen uit de gemeente Twenterand hem vervolgens enkele keren in zijn gezicht, waardoor de jongen lichte verwondingen opliep. Hij heeft zich onder doktersbehandeling gesteld.

De jongen uit de gemeente Twenterand is aangehouden op verdenking van mishandeling. Hij is ingesloten voor nader verhoor.

Laad meer Twente

Geef een reactie

Bekijk ook

Enschede – Gezocht – Berovingen – F35 – Enschede

Op zondagavond 16 april waren er twee berovingen in Enschede, één bij de fietstunnel onder…