Home Noord-Brabant Tilburg Burgers houden auto-inbreker aan in Tilburg

Burgers houden auto-inbreker aan in Tilburg

Een 31-jarige Tilburger heeft zaterdagmiddag 13 april 2013 op een parkeerterrein bij een flat aan de Corellistraat een 36-jarige Bosniër betrapt op auto-inbraak c.q. diefstal. Hij belde direct de eigenaar van de auto, die een bekende van hem is. Samen hebben ze inbreker opgehouden totdat de politie hem overnam. De verdachte is in verzekering gesteld. Hij staat in Nederland geregistreerd als ongewenst vreemdeling.

De alerte getuige liep over de parkeerplaats. Hij zag dat van een Nissan Micra het kleine raampje aan de passagierskant was ingeslagen. Hij zag dat in de auto een man met een schroevendraaier in het contactslot zat. Hij waarschuwde vervolgens de eigenaar van de auto en de politie.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…