Home Noord-Brabant Tilburg Politie onderzoekt woningoverval in Tilburg

Politie onderzoekt woningoverval in Tilburg

De recherche is een onderzoek gestart naar aanleiding van een overval op een woning aan het Kamgarenplein die vannacht, de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 april 2013 rond 03.30 uur heeft plaats gevonden, maar die pas zaterdagmorgen rond 10.00 uur gemeld werd. Twee overvallers drongen de woning binnen en bedreigden de vier aanwezige jongeren met een mes.

In de woning waren vannacht de 22-jarige bewoonster, twee vriendinnen (21 en 23) en een vriend (18). Er werd op de deur gebonkt. Een van de vrouwen deed open, waarna twee overvallers naar binnen stormden. Een van hen dreigde met een mes. Ze hebben geld en telefoons buit gemaakt. De daders, zijn circa 20 a 25 jaar en hebben volgens de aangevers een licht en een donkergetinte huidskleur. Een van de overvallers had rasta haren tot op zijn rug. De jongeren hebben vanwege de schrik niet direct melding gedaan bij de politie. Dit gebeurde nadat een van de ouders op de hoogte werd gesteld van de overval. Er is een buurtonderzoek gehouden.

 

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Oisterwijk – Gezocht – Schietpartij – Nijverheidsweg – Oisterwijk

Wij vragen uw hulp bij het zoeken naar iemand die mogelijk een rol heeft gespeeld bij een …