Home Noord-Brabant Tilburg Drie hennepkwekerijen opgerold, één aanhouding

Drie hennepkwekerijen opgerold, één aanhouding

Donderdag is door het Hennepteam in samenwerking met de gemeente Tilburg en Enexis een ruimdag gehouden. Er werd in drie panden een hennepkwekerij aangetroffen.

Meerwijkstraat
Een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen met daarin 354 hennepplanten. Planten werden in beslag genomen en vernietigd. Diefstal stroom geconstateerd. Meter is vanwege fraude onderzoek in beslag genomen en de stroom is afgesloten.

Arent van ‘s-Gravesandestraat
Een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen. In totaal waren er 282 hennepplanten, deze werden in beslag genomen en vernietigd. Diefstal stroom geconstateerd. Meter is vanwege fraude onderzoek in beslag genomen en de stroom is afgesloten. Er is één verdachte aangehouden en in verzekering gesteld.

Auteurslaan
In een garage werd een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen met daarin 110 hennepplanten. De planten werden in beslag genomen en vernietigd. Diefstal stroom geconstateerd. Meter is vanwege fraude onderzoek in beslag genomen en de stroom is afgesloten.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…