Home Zuid-Holland Rotterdam Man vast na gevaarlijk rijgedrag Rotterdam

Man vast na gevaarlijk rijgedrag Rotterdam

Een 24-jarige automobilist uit Veenendaal is woensdagavond aangehouden na gevaarlijk rijgedrag op de Bijerlandselaan in Rotterdam en het negeren van een stopteken. Hij raakte zijn rijbewijs kwijt en de auto is in beslag genomen. De jongeman haalde rond 21.00 uur wilde capriolen uit op de Beijerlandselaan en negeerde vervolgens een stopteken. Dat zorgde voor een achtervolging. De man liet de auto achter in de Hollandsestraat en ging er te voet vandoor. Agenten konden hem aanhouden op de Riederlaan.

Zijn rijbewijs werd in beslag genomen. Zijn voertuig ook, nadat bleek dat met die auto door het hele land gevaarlijk rijgedrag was gepleegd.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Explosie veroorzaakt schade aan deur theehuis

Bij een theehuis op de Schiedamseweg in Rotterdam is in de nacht van maandag 29 op dinsdag…