Home Noord-Brabant Tilburg Winkeldief slaat beveiliger een bloedneus

Winkeldief slaat beveiliger een bloedneus

Een 37-jarige beveiliger werd mishandeld toen hij een winkeldief inrekende. Dat gebeurde dinsdagavond om 20.40 uur bij een supermarkt in de Jan Heijnstraat in Tilburg. De beveiliger had via camerabeelden vastgesteld dat een groepje jongens vermoedelijk winkeldiefstal pleegde. Toen hij de 20-jarige verdachte aanhield op verdenking van dieftal, moest hij klappen incasseren. Een vuistslag in het gezicht resulteerde in een bloedneus. De verdachte vluchtte vervolgens weg. Na een korte zoektocht werd hij alsnog gearresteerd. Het bleek dat de verdachte al een winkelverbod had voor de bewuste supermarkt. Er is geen buit terug gevonden. De verdachte zit vast op verdenking van diefstal met geweldpleging cq. mishandeling en huisvredebreuk.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…