Home Noord-Brabant Tilburg Tilburger aangehouden voor vernieling auto's

Tilburger aangehouden voor vernieling auto's

In de Wittebollestraat in Tilburg zijn donderdagavond meerdere auto’s vernield. Een 36-jarige Tilburger is, na een tip van een bewoner, op heterdaad aangehouden. Rond 23:30 uur kreeg de politie een melding binnen dat een man meerdere auto’s in de Wittebollestraat aan het vernielen was. Politieagenten gingen naar deze straat toe en werden door een bewoner geattendeerd op de dader van deze vernielingen. De 36-jarige man liep verderop in de straat en is vervolgens aangehouden. De politieagenten hebben daarna de auto’s in de straat bekeken en zagen dat 7 auto’s beschadigd waren, o.a. afgebroken spiegels en ruitenwissers.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…