Home Limburg Kerkrade Vrouw door misdrijf om het leven gebracht in Kerkrade

Vrouw door misdrijf om het leven gebracht in Kerkrade

De politie onderzoekt de dood van een 82-jarige vrouw uit Kerkrade die door een misdrijf om het leven is gebracht. Agenten kregen woensdagochtend rond 10.00 uur van een getuige een melding dat de vrouw dood in haar woning aan de Kasperenstraat was aangetroffen. In de woning is direct een onderzoek opgestart waarna donderdag sectie is uitgevoerd op het lichaam van de overleden vrouw. Sectie heeft uitgewezen dat het slachtoffer vermoedelijk door verwurging om het leven is gebracht. Wat het motief hiervoor is geweest heeft de politie op dit moment in onderzoek.

Laad meer Kerkrade

Geef een reactie

Bekijk ook

Venlo – Politie stelt onderzoek naar schietincident

De politie stelt een onderzoek in naar een schietincident dat donderdagmiddag plaatsvond o…