Home Noord-Brabant Kempen Tilburger gewond bij verkeersongeval in Diessen

Tilburger gewond bij verkeersongeval in Diessen

Een 36-jarige man uit Tilburg raakte zondagavond met zijn auto van de weg en kwam in een sloot terecht aan de Beerseweg in Diessen. Hij is met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Hij reed in een onverzekerde auto, had een ongeldig rijbewijs en zijn bloed is onderzocht op het gebruik van alcohol.

Rond 23:30 uur raakte de Tilburger de macht over het stuur kwijt en belandde tegen een boom en in de sloot. Zijn auto raakte daarbij zwaar beschadigd. De brandweer moest de bestuurder uit de auto bevrijden. Hij is met een gebroken been naar het ziekenhuis vervoerd. De politie vermoedde dat er alcohol in het spel was en heeft in het ziekenhuis een bloedproef laten afnemen. De auto waarin de man reed, was niet verzekerd en de bestuurder had een ongeldig rijbewijs.

 

Laad meer Kempen

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…