Home Noord-Brabant Tilburg Auto gestolen na woninginbraak in Kaatsheuvel

Auto gestolen na woninginbraak in Kaatsheuvel

Woensdag heeft een bewoner aan de Neer in Kaatsheuvel ontdekt dat bij hem was ingebroken. De dief had het slot van de garagedeur geforceerd en heeft daarna in de woning kennelijk de sleutels van de auto van de bewoners gevonden. Deze auto, een grijze Mercedes met het kenteken 86-TDX-1 is gestolen.

De afgelopen vijf dagen zijn ook inbraken in woningen in Kaatsheuvel gemeld aan de Wagnerstraat, de Vossenbergselaan (2 x), de Prinses Irenestraat en de Burgemeester Fievezlaan. In Loon op Zand werd ingebroken in de Eikenlaan, de Lijsterbeslaan en de Esdoornlaan.

Laad meer Tilburg

Geef een antwoord

Bekijk ook

Tilburg – Twee verdachten diefstal uit auto aangehouden

Een alerte getuige heeft de politie woensdag 5 oktober 2022 op het spoor gezet van twee Po…