Home Noord-Brabant Eindhoven Viertal aangehouden tijdens drugsactie

Viertal aangehouden tijdens drugsactie

Bij een drugsactie in Geldrop en Heeze heeft de politie dinsdagmiddag 26 februari vier verdachten aangehouden. Het gaat om een 33-jarige man uit Veldhoven, een 25-jarige Helmonder, een 38-jarige inwoner van Geldrop en een vrouw van 41 jaar uit Duitsland. Bij de politie was informatie binnengekomen dat de verdachten dinsdagmiddag vanuit Geldrop mogelijk drugs zouden vervoeren en verhandelen. Rond 15.00 uur werden de mannen uit Helmond en Geldrop aangehouden op de Muggenberg in Heeze. De Duitse vrouw en de man uit Veldhoven werden opgepakt op het Bogardeind in Geldrop. Ze zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek. In totaal had het viertal ongeveer 25 kilo hash en 15 kilo weed bij zich. Dat is in beslag genomen.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …