Home Noord-Brabant Tilburg Dronken Tilburgese automobilisten botsen tegen geparkeerd voertuigen

Dronken Tilburgese automobilisten botsen tegen geparkeerd voertuigen

In Tilburg zijn de afgelopen nacht twee dronken automobilisten aangehouden na aanrijdingen met geparkeerde voertuigen. Beide bestuurders moesten hun rijbewijs inleveren.

900 ugl voor beginnend bestuurder
Een 22-jarige Tilburger, is vannacht, de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 02.30 uur op het Wilhelminapark na een aanrijding betrapt op het rijden onder invloed. De beginnend bestuurder was met de auto van een vriend tegen het verkeer in de Gasthuisring opgereden. Toen hij het Wilhelminapark indraaide botste hij tegen een geparkeerde personenauto. Deze auto schoof door tegen een bestelbusje. De 22-jarige bestuurder blies 900 ugl. Hij moest direct zijn rijbewijs inleveren. Hij had naar eigen zeggen vier wodka-redbull gedronken.

660 ugl
Een 49-jarige Tilburger botste vannacht met zijn auto tegen een geparkeerde auto op de Kwaadeindestraat. Ook hij was onder invloed van alcohol. Hij blies 660 ugl en moest vanwege dit hoge percentage zijn rijbewijs inleveren.

Laad meer Tilburg

Geef een antwoord

Bekijk ook

Tilburg – Tilburger aangehouden voor witwassen van miljoenen euro’s

Die politie hield dinsdag 29 november een 31-jarige Tilburger aan op verdenking van groots…