Home Noord-Brabant Waalwijk Graffiti spuiter aangehouden in Waalwijk

Graffiti spuiter aangehouden in Waalwijk

Een alerte getuige heeft de politie vannacht, de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 februari 203 op het spoor gezet van een graffiti spuiter. De agenten kregen rond 03.30 uur een melding dat een knul bij op de muur van de ijssalon op het Raadhuisplein graffiti aan het spuiten was. De agenten troffen de door de melder bedoelde knul samen met twee andere jongens voor de ijssalon aan. Op de muur was met verse zwarte verf WS aangebracht De 20-jarige jongeman uit Sprang-Capelle rook naar verf, in zijn tas werden vier spuitbussen aangetroffen. De verdachte heeft bekend. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Waalwijk

Geef een reactie

Bekijk ook

De Graafschap is meer dan alleen voetbal (en dat is maar goed ook)

Een vol programma rond de paasdagen op de Vijverberg; op 2e paasdag spelen de Superboeren …