Home Noord-Brabant Tilburg Slachtoffer geweldsmisdrijf Oisterwijk is een 43-jarige Iraniër

Slachtoffer geweldsmisdrijf Oisterwijk is een 43-jarige Iraniër

De politie maakt bekend dat de man die maandagavond omstreeks 22.00 uur liggend op de grond op de Vennelaan in Oisterwijk werd aangetroffen en die ondanks reanimatie ter plaatse overleed, een 43-jarige man van Iraanse afkomst is. Inmiddels is, mede door de sectie, onomstotelijk komen vast te staan dat de man door een geweldsmisdrijf om het leven is gekomen. De afgelopen dagen zijn diverse getuigen gehoord.

Twee Tilburgers die ieder in hun eigen auto op de Vennelaan reden en van hun werk afkwamen, zagen maandagavond rond 22.00 uur een man op de grond liggen, deels in de berm. De twee passanten keerden hun auto en stopten om hulp te verlenen. Ze zagen dat het slachtoffer niet reageerde. Een van hen belde direct 112 en begon op advies van de centralist met reanimeren. Dit werd eerst overgenomen door een politieman en kort daarna door verpleegkundigen van de ambulancedienst. De man bleek echter te zijn overleden.

Er werd ter plaatse door de technische recherche een uitgebreid sporenonderzoek ingesteld. Er werd een Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgeroepen. Er werken 20 rechercheurs aan het onderzoek.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…