Home Noord-Brabant Roosendaal Drietal aangehouden na inbraak pand

Drietal aangehouden na inbraak pand

Afgelopen maandagavond zijn drie personen aangehouden in een leegstaand pand aan de Wouwbaan in Roosendaal. Omstreeks 19.45 uur was melding gedaan dat er mogelijk werd ingebroken in het pand en dat de verdachten nog binnen zouden zitten. Agenten gingen ter plaatse en op aanroepen kwamen twee verdachten naar buiten. Bleek te gaan om een 27-jarige vrouw en een 28-jarige man uit Roosendaal. Dit tweetal is gelijk aangehouden. Omdat er nog meer mensen binnen zouden zitten, werd een politiehond ingezet om de rest te zoeken. Uiteindelijk werd op de bovenverdieping een derde verdachte, een 30-jarige man uit de gemeente Moerdijk, aangehouden.

Na verhoor en opmaken van proces-verbaal zijn de twee uit Roosendaal weer in vrijheid gesteld. De 30-jarige man zit nog vast voor verder onderzoek.

Laad meer Roosendaal

Geef een reactie

Bekijk ook

Roosendaal – Aangehouden voor vier strafbare feiten

Rond 23.05 uur zagen surveillerende agenten in de Burgemeester Schneiderlaan in Roosendaal…