Home Noord-Brabant Helmond Jonge motorrijder aangehouden na achtervolging over fietspad

Jonge motorrijder aangehouden na achtervolging over fietspad

De politie heeft donderdagavond rond 19.45 uur na een korte achtervolging over een fietspad aan de Vamweg in Mierlo een 17-jarige motorrijder uit Helmond aangehouden. Aanvankelijk zag de politie langs het Eindhovens Kanaal, ter hoogte van de Burg. Termeerstraat en de Broekstraat een motorrijder naast zijn motor staan. De motor was niet voorzien van kentekenplaten. Bij het zien van de politie reed hij hard weg en maakte daarbij gebruik van een fietspad langs het kanaal richting de Vamweg. Hij negeerde daarbij het stopteken dat de politie had gegeven en belette dat de politie hem kon inhalen. Bij zijn manoeuvres werden fietsers in gevaar gebracht. Uiteindelijk kon hij worden afgestopt en worden ingerekend. Zijn rijbewijs, geschikt om onder toezicht een auto te besturen, werd ingevorderd voor verder onderzoek. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Laad meer Helmond

Geef een reactie

Bekijk ook

Helmond – Gezocht – Diefstal zonnebrillen – Veestraat – Helmond

Terug naar zaterdagmiddag 8 april. Toen een man bedacht dat hij wel wat zonnebrillen kon g…