Home Noord-Brabant Roosendaal Mannen dringen woning binnen en worden aangehouden op de A17

Mannen dringen woning binnen en worden aangehouden op de A17

Afgelopen woensdag drongen rond 11:30 uur twee onbekende mannen een woning aan de Burgemeester Freijterslaan in Roosendaal binnen. De twee mannen bedreigden de bewoonster met een scherp voorwerp. De vrouw is het balkon van haar woning op gevlucht en heeft om hulp geroepen. De twee mannen hebben hierop haar woning weer verlaten. Het is nog niet bekend of zij iets hebben meegenomen uit de woning.

Omwonenden, die zeer alert reageerden op het hulpgeroep van de vrouw, hebben een signalement van de mannen en het kenteken van de auto waarin zij waren weggereden doorgegeven aan de politie. Uiteraard is meteen een onderzoek gestart en het kenteken is door de meldkamer doorgegeven aan de eenheden die in de buurt rondreden.

Korte tijd later zagen agenten de auto van de verdachten rijden over de A17. Ze reden vervolgens via de Moerdijkbrug in de richting van Dordrecht. Op een gegeven moment konden de agenten aan de bestuurder een stopteken geven. Op de vluchtstrook stopte de auto vervolgens en beide mannen zijn aangehouden met hulp van agenten van de eenheid Rotterdam.

De verdachten (een man van 23 uit Amsterdam en een man van 21 uit dezelfde plaats) zijn overgebracht naar het politiebureau in Roosendaal en daar vervolgens in verzekering gesteld.

Laad meer Roosendaal

Geef een reactie

Bekijk ook

Roosendaal – Aangehouden voor vier strafbare feiten

Rond 23.05 uur zagen surveillerende agenten in de Burgemeester Schneiderlaan in Roosendaal…