Home Noord-Brabant Tilburg Arrestatie na bedreiging met mes in Tilburg

Arrestatie na bedreiging met mes in Tilburg

De politie heeft donderdag rond 17.50 uur in de brandgang achter het Smidspad een 25-jarige Iraniër aangehouden omdat hij zijn huisbaas bedreigd zou hebben met een mes. De verdachte werd met hulp van een tolk gehoord. Hij ontkent de bedreiging. Hij staat geregistreerd als ongewenst vreemdeling en is daarom overgedragen aan de Vreemdelingendienst.

De 44-jarige huiseigenaar deed aangifte,. Hij verklaarde een kamer van een woning aan het Smidspad te hebben verhuurd aan een 25-jarige landgenoot. Er is volgens hem sprake van een huurachterstand van vier maanden. Tijdens een gesprek daarover werd de huurder boos en bedreigde hem met een mes. Hij zou daarbij geroepen hebben dat hij niets meer te verliezen had. Hij maakte daarbij stekende bewegingen, waarbij de punt van het mes ter hoogte van de borst tegen jas van aangever kwam. Toen er een andere man bij kwam staan kalmeerde zijn belager, waarna de politie gebeld werd.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Politie houdt brandstichtende indringer aan, deel seniorencomplex ontruimd

Politiemensen hebben, mede dankzij de oplettendheid van diverse Tilburgers, woensdagavond …