Home Noord-Brabant Oss Klaas Wels ook volgend seizoen assistent van Anton Janssen

Klaas Wels ook volgend seizoen assistent van Anton Janssen

Assistent-trainer Klaas Wels staat ook volgend seizoen aan de zijde van hoofdtrainer Anton Janssen. Zijn contract bij FC Oss wordt met een jaar verlengd. Komende zomer begint Wels aan zijn vierde jaargang in dienst van de club. De Veghelaar was eerder twee jaar assistent van Dirk Heesen. Wels combineert deze functie met het trainerschap bij hoofdklasser Deurne.

De 39-jarige oefenmeester is verheugd met zijn contractverlenging. “Ik ben hier heel blij mee en kijk al weer uit naar komend seizoen. De samenwerking met Anton verloopt buitengewoon plezierig. Hopelijk kunnen we FC Oss met z’n allen naar een hoger plan tillen.”

Laad meer Oss

Geef een reactie

Bekijk ook

Oss – Verkeersruzie loopt uit de hand: zeven aanhoudingen

In Oss liep een verkeersruzie zaterdagavond volledig uit de hand. Op de Willibrordusweg bo…