Home Noord-Brabant Kempen Vrouw aangehouden voor steken met mes in schouder van vriend

Vrouw aangehouden voor steken met mes in schouder van vriend

De politie hield zondagmorgen rond 9.00 uur een 24-jarige vrouw uit Reusel in haar woning aan. Zij zou eerder in de nacht, tussen 4.00 en 5.00 uur haar 30-jarige vriend uit Reusel met een mes in de schouder hebben gestoken. Het steekincident zou ter hoogte van haar woning hebben plaatsgevonden. Het slachtoffer deed na behandeling in het ziekenhuis aangifte van zware mishandeling. De politie heeft de verdachte in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Het mes is in beslag genomen.

Laad meer Kempen

Geef een reactie

Bekijk ook

Veldhoven – Gezocht – Diefstal scootmobiel – Pleintjes – Veldhoven

De scootmobiel van een 76-jarige mevrouw wordt gestolen terwijl ze rustig een kopje koffie…