Home Noord-Brabant Kempen Vernielingen en inbraak bij sportclub

Vernielingen en inbraak bij sportclub

Bij een sportclub aan de Dreefstraat in Waalre zijn in een tijdsbestek van enkele weken vernielingen en een inbraak gepleegd. In het weekend van 16 en 17 februari is op diverse plaatsen op het sportpark graffiti gespoten. Onder meer op tribunes, reclameborden, doelpalen en op de buitenmuur van de sportkantine. Tussen vrijdag 8 maart 17.00 uur en zaterdag 9 maart 7.30 uur vond vervolgens een inbraak in de kantine plaats waarbij diverse spullen, waaronder porselein zijn vernield. Een deur werd opengebroken om in het pand te komen.

Laad meer Kempen

Geef een reactie

Bekijk ook

Veldhoven, Eindhoven – Gewapende overval op pizzeria in Bureau Brabant

Vanavond vragen we uw hulp in bij een gewapende overval op een pizzeria in Veldhoven. Met …