Home Noord-Brabant Helmond Kortebaandraverij op Koninginnedag

Kortebaandraverij op Koninginnedag

Wegens groot succes vindt er op Koninginnedag  in Helmond voor de vierde keer een spectaculaire Kortebaandraverij plaats. Dravende paarden over een parcours van 300meter op de prachtige locatie Kanaaldijk NW in het centrum van Helmond. Deze meer dan 100 jaar oude tak van paardensport welke een grote traditie kent in de binnensteden van Noord- en Zuid Holland doet inmiddels ook Brabant aan.                                            

De paardensportliefhebbers  hebben er vanuit de Stichting Drafsport Brabant voor gekozen om met dit bijzondere evenement ook Helmond op de “paardensport” kaart en kalender te zetten.  In goede samenwerking met het Oranje comité, de gemeente Helmond en de vele sponsoren zal Koninginnedag een extra dimensie krijgen door de dravende paarden in het bruisende centrum.

Laad meer Helmond

Geef een reactie

Bekijk ook

Helmond – Gezocht – Diefstal zonnebrillen – Veestraat – Helmond

Terug naar zaterdagmiddag 8 april. Toen een man bedacht dat hij wel wat zonnebrillen kon g…