Home Noord-Brabant Helmond Drietal met wapens aangehouden

Drietal met wapens aangehouden

De politie heeft maandag op de Kanaalweg in Someren drie jongeren aangehouden omdat ze wapens bij zich hadden. Rond 15.15 uur zagen surveillerende agenten op de Keizerstraat zo’n 20 tot 25 jongeren staan. Toen ze er naar toe reden, stoof de groep uiteen. De agenten spraken enkele achterblijvers aan, die verklaarden dat één van de weggevluchte jongeren een wapen bij zich zou hebben gehad. Ongeveer tegelijkertijd kwam bij de politie de melding binnen dat enkele jongeren iets hadden begraven bij de fietsbrug bij de Kanaalweg. Surveilerrende agenten zagen op die Kanaalweg enkele jongeren fietsen. Ze werden gecontroleerd en ze bleken een mes en een patroonhouder bij zich te hebben. Bij de fietsbrug bleek een alarmpistool begraven te zijn. Het drietal is aangehouden en meegenomen naar het bureau. Het ging om een 18-jarige man uit Bakel, een 15-jarige jongen uit Asten en een 16-jarige Helmonder. Na verhoor zijn ze heengezonden met een proces-verbaal. De wapens zijn in beslag genomen.

 

Laad meer Helmond

Geef een reactie

Bekijk ook

Helmond – Gezocht – Diefstal portemonnee – Brouwhorst – Helmond

Deze vrouw krijgt 2 weken de tijd om zich te melden bij de politie. Ze heeft op 21 oktober…