Home Noord-Brabant Breda Straatrover trekt vrouw van fiets

Straatrover trekt vrouw van fiets

Op de Terheijdenseweg is maandagnacht rond 01.00 uur een 25-jarige vrouw van haar fiets getrokken door een straatrover. De man ging er met haar tas vandoor. De vrouw fietste op de Terheijdenseweg in de buurt van het Speelhuisplein toen zij door een donker getinte man met donker kort kroeshaar van ongeveer 1.70 meter van haar fiets werd getrokken. Hij nam haar schoudertas mee en rende naar het Speelhuisplein. Daar stapte hij in een donkergekleurde auto en reed weg in de richting van de Belcrumweg. De vrouw was met haar hoofd op de grond gevallen door de ruk aan haar tas en liep daarbij een hoofdwondje op. Zij kon zelf naar de eerste hulp om daarnaar te laten kijken. De dader is niet meer gevonden. De politie stelt verder onderzoek in.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Arrestatie na vernielingen

De politie arresteerde zaterdagavond 10 februari 2024 rond 23u30 in de Sleutelbloem een ve…