Home Noord-Brabant Helmond Drietal aangehouden voor vernielen auto’s

Drietal aangehouden voor vernielen auto’s

Zondagochtend rond 08.00 uur heeft de politie drie mannen aangehouden omdat ze verdacht worden van het plegen van vernielingen. Het gaat om twee mannen uit Gemert (19 en 22 jaar) en een 17-jarige man uit Boekel. Een getuige zag dat het drietal door de Predikherenstraat in Gemert fietste en autospiegels van auto’s trapte. Agenten troffen de fietsers op de Bisonstraat en spraken ze aan. Ze bleken ook een makelaarsbord uit een tuin te hebben weggenomen. Het drietal is overgebracht naar het bureau.

Laad meer Helmond

Geef een antwoord

Bekijk ook

Helmond – Gezocht – Winkeldiefstal met geweld – Veestraat – Helmond

Een brutale, gewelddadige diefstal van een tiental telefoon uit een winkel van T-Mobile in…