Home Overijssel Deventer Aanhouding voor openlijk geweld

Aanhouding voor openlijk geweld

Zondag omstreeks 03.00 uur hield de politie een 21-jarige man uit Deventer aan voor openlijke geweldpleging. De verdachte is in verzekering gesteld. Bij een tankstation aan de Siemelinksweg in Deventer kwamen twee groepen jongeren elkaar tegen. Zonder aanleiding ontstond een vechtpartij, waarbij een 23-jarige jongeman uit Teuge en een 25- en 30-jarige mannen uit Terwolde klappen krijgen van leden uit de andere groep, die vervolgens weggaat. Korte tijd later wordt het voertuig, waarin zij zijn vetrokken aangetroffen en wordt de 21-jarige man aangehouden. Ook twee 18-jarige Deventernaren worden aangehouden, maar nader onderzoek wijst uit dat zij geen aandeel hebben gehad in de openlijke geweldpleging. De 21-jarige man is in verzekering gesteld.

Laad meer Deventer

Geef een reactie

Bekijk ook

Deventer – Gezocht – Poging Inbraak in bedrijfspand

Op 18 december breken twee mannen in, in het bedrijfspand van Auping aan de Maagdenburgstr…