Home Noord-Brabant Helmond Man mishandelt 17-jarige stiefzoon na ruzie

Man mishandelt 17-jarige stiefzoon na ruzie

Foto (c) Unique Photo Video

De politie heeft zaterdagavond rond 16.30 uur in zijn woning in Helmond een 38-jarige man aangehouden op verdenking van mishandeling van de zoon van zijn 42-jarige vriendin. Bij een ruzie in de woning zou hij met spullen uit de keuken hebben gesmeten en zijn vriendin daarna op de grond hebben gegooid. De 17-jarige zoon reageerde hierop en zou vervolgens door de man tegen zijn neus zijn geslagen. Toen de jongen op de grond lag, zou de man hem tegen zijn hoofd hebben geschopt. De jongen liep als gevolg daarvan een bloedneus op. De gewaarschuwde politie kon de man in zijn woning aanhouden. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Laad meer Helmond

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …