Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Update: Beschieting stadsbus Eindhoven

Eindhoven – Update: Beschieting stadsbus Eindhoven

Update: Na uitgebreid forensisch onderzoek hebben we de oorzaak niet kunnen achterhalen van de mogelijk beschieting. In de bus is geen projectiel aangetroffen. Ook zijn er geen sporen in de bus aangetroffen van een mogelijk projectiel. De getuigenverklaringen van de passagiers hebben ook geen enkele aanwijzingen gegeven dat het een beschieting betrof. Danny Frijters , Teamchef Districtsrecherche: ” De oorzaak is wellicht te zoeken in een samenloop van omstandigheden door bijvoorbeeld een opspattend steentje. We hebben geen enkele concrete aanwijzingen van een doelbewuste beschieting.” Op dit moment hebben we het onderzoek gesloten.

Oorsprokelijk bericht
 

Dinsdagavond 1 oktober is er op de Biesterdwarsweg in Eindhoven een stadsbus beschoten. De politie zoekt getuigen van dit incident.

Het incident vond plaats tussen 22.54 uur en 23.41 uur op de Biesterdwarsweg  t.h.v. de bushalte op de Aalsterweg. In de bus zaten op dat moment meerdere passagiers. Een nog te nader te bepalen projectiel is aan de bestuurderskant van de stadsbus door een ruit geschoten. Gelukkig zijn geen van de passagiers hierbij gewond geraakt.

Onze collega’s van de forensische opsporing doen nog nader onderzoek.

Getuigen

Heeft u iets gezien dan komen wij  graag met u in contact. Ook als u mogelijke camerabeelden heeft van dit incident dan horen wij dit graag.
U kunt het tipformulier op deze pagina  hiervoor gebruiken of bellen met 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

 

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Man gewond bij caféruzie

Een cafébezoeker is vrijdag 24 maart 2023 gewond geraakt aan zijn gezicht na een ruzie in …