Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigenoproep gedumpte boa constrictor bij afvalverwerkingsbedrijf

Amsterdam – Getuigenoproep gedumpte boa constrictor bij afvalverwerkingsbedrijf

De politie is een onderzoek gestart nadat bij een afvalverwerkingsbedrijf in een ondergrondse afvalcontainer een boa constrictor werd aangetroffen. De slang was zwaargewond en verkeerde in broze gezondheid. Uit het oogpunt van dierenwelzijn zal hij uit zijn lijden worden verlost. Het dier is zeer waarschijnlijk gedumpt.

Het mishandelen of verwaarlozen van dieren is strafbaar. De politie doet dan ook onderzoek en is op zoek naar getuigen die mogelijk weten waar de slang vandaan komt, wie de eigenaar is of wie de boa constrictor in de afvalcontainer heeft gedaan. Heeft u meer informatie, neem dan contact op via 144 of via onderstaand tipformulier.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Politie zoekt getuigen van mishandeling in Zaandam

De politie kreeg zondagochtend rond 04.15 uur een melding van een mishandeling aan de Flui…