Home Noord-Brabant Eindhoven Helmond – Overvaller na bijna vijf jaar: “Ik heb spijt”

Helmond – Overvaller na bijna vijf jaar: “Ik heb spijt”

De recherche hield dinsdagmiddag een 21-jarige Eindhovenaar aan in verband met een gewapende overval op een cafetaria in Helmond in 2014. De man kwam het bureau binnengelopen en verklaarde betrokken te zijn bij de overval.

Op 13 november 2014 stapten rond 20.30 uur twee mannen met bivakmutsen de cafetaria een de Cederhoutstraat binnen. Ze bedreigden de drie personeelsleden met een mes en gingen er met geld uit de zaak vandoor. De recherche deed langere tijd onderzoek naar de overval, maar dat leidde niet tot aanhoudingen.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Preventief fouilleren Breda

Afgelopen nacht is de tweede aangekondigde actie van start gegaan, waarbij de politie het …