Home Noord-Brabant Breda Gezocht – Slachtoffer verkeersongeval zwaar gewond, veroorzaker doorgereden

Gezocht – Slachtoffer verkeersongeval zwaar gewond, veroorzaker doorgereden

Verdachte doorrijding meldt zich met advocaat op politiebureau in Breda BREDA: Een 27-jarige Bredanaar heeft zich woensdagavond 8 mei jl. zich met zijn advocaat gemeld op het politiebureau aan de Mijkenbroek in Breda. De man kwam bij de recherche in beeld als verdachte van de doorrijding zondagavond 28 april 2019 op de Hamdijk in Breda. Daarbij raakte een 79-jarige vrouw zwaar gewond. Met toestemming van de officier van justitie is hij buiten heterdaad aangehouden en ingesloten. De recherche kwam de verdachte mede door tips op het spoor. Eerder op de dag werd in verband met het onderzoek al een auto in beslag genomen.

Lees verder

Laad meer Breda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Gezocht – Zwartrijder mishandelt conductrice

Een conductrice, die gewoon haar werk doet, wordt buiten westen geslagen door een zwartrij…