Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Getuigen van brandstichting in pand gezocht

Eindhoven – Getuigen van brandstichting in pand gezocht

In een pand aan de Leenderweg in Eindhoven is zondagochtend 21 januari brand gesticht. Bewoners van de bovenliggende studentenwoningen kwamen met de schrik vrij. We gaan ervan uit dat het pand opzettelijk in brand is gestoken en onderzoeken dit. Wij vragen daarbij hulp van mensen die iets gezien of gehoord hebben.

In de vroege ochtend van zondag 21 januari ontstond rond 8.20 uur brand in bedrijfspand aan de Leenderweg. Boven het bedrijfspand wonen studenten die op dat tijdstip nog voor het merendeel lagen te slapen. De aanwezige studenten zijn uiteindelijk met  onze hulp  via een raam uit het pand gehaald. Niemand raakte gewond. De brandweer bluste de brand in het pand. Dit liep behoorlijke schade op en de studenten kunnen voorlopig niet terug naar hun woning.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Twee mannen verdacht van stelen aanhanger

En oplettende getuige heeft de politie dinsdagochtend op het spoor gezet van twee mannen d…